Job offer detail

Exatto shpk

Contabile, Area fiscale

About the job

Kerkohen punonjes per projektin tone fiskal (Dichiarazioni 730) per te pakten 5 muaj, me fillimin e tij ne mes te muajit Mars. Ky projekt ofron nje panorame te gjere te njohurive fiskale italiane persa i perket deklarimeve personale dhe jep mundesine per te mesuar rregulla fiskale te perditesuara. Eshte i perfshire trajnimi me eksperte italiane.
Degree Type Bachelor's Degree
Location
Tirana, Sauk

Tirana

Business sector Services
Company business area Accounting

About the candidate

Technical Skills Kandidati nevojitet te jete:
- Student ose i diplomuar ne fushen e ekonomi/juridik.
- Italishte e rrjedhshme (Niveli Mesatar/ I larte)
- Njohuri te MS Office (Excel)
- Saktesi dhe besueshmeri
- Aftesi ne te punuarin ne grup
- Disponibilitet per te punuar ore shtese (te paguara) ne rast nevoje.
Previous work experience Vleresojme eksperiencat e meparshme por nuk jane kusht i nevojshem.
Desiderable qualifications Njohuri te gjuhes italiane dhe bazave te kontabilitetit.
Willingness to relocate No

About the company

Qe nga viti 2007 Exatto shpk operon ne sektorin e Outsourcing per procese administrative dhe kontabel. Objektivi yne eshte te krijojme nje vlere te qendrueshme duke investuar ne rritjen profesionale te buirmeve njerezore me ane te trajnimeve te ndryshme. Sektoret kryesore ku ne operojme jane: Procese administrative per ndermarrje te medha, Outsourcing per kontabilitet te studiove profesioniste, Backoffice, Data Quality, Customer Care, Servizi Digitali.
Certifikuar sipas UNI EN ISO 9001:2008 ; ISO/IEC 27001:2013
If you are interested in this job offer: Apply Now