Job offer detail

PRSP Health and Safety Solutions

Health and Safety, Environment Training

About the job

Kanë filluar regjistrimet për kurset e trajnimeve te akredituara NEBOSH, IOSH, IEMA të cilat PRSP i sjell në Shqipëri dhe Kosovë si partner i RRC International, a NEBOSH Gold Learning Partner me një eksperiencë 90-vjeçare në ofrimin e këtyre trajnimeve.
Nëse jeni një individ që kërkoni trainim profesional për të çuar më tej karrierën tuaj, me një diplomë apo certifikatë të akredituara nga NEBOSH, IOSH ose IEMA dhe të njohura ndërkombëtarisht të cilat ju hapin dyert e punësimit në sektorët më fitimprurës në EU, UK, USA, Canada apo kudo në botë atëhere mos hezito por telefono për tu regjistruar tani dhe certifikuar në muajt Mars apo Maj kur janë dhe datat e testimeve të rradhës.
Degree Type Bachelor's Degree
Location
Tirana
Business sector Education, training, research and development
Company business area Engineering and design

About the candidate

Technical Skills Ne ju ofrojmë mundësi punësimi në vend dhe jashtë Shqipërisë pasi ju të keni përfunduar me sukses trajnimin dhe të jeni certifikuar.
Willingness to relocate No

About the company

"PRSP" Health and Safety Solutions, është një kompani konsulence, e cila ofron shërbimet e saj në fushën e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, Mbrojtjen e Mjedisit, ofrimin e Trajnimeve NEBOSH, IOSH, IEMA, Legjislacionin e Punes & Emigracionit. Misioni ynë është që tu ofrojme klientëve tanë shërbime profesionale të një cilësie të lartë dhe njëkohësisht të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me ta. Ne jemi të përkushtuar që partnerët tanë, të jenë të vetëdijshëm për rreziqet dhe të gatshëm për të punuar në një mënyrë që mbron shëndetin, dinjitetin e njeriut si edhe mjedisin ku ne jetojmë.
If you are interested in this job offer: Apply Now