Puna e shkëlqyer nga diploma juaj

me GRADUA mund të gjeni mundësitë e duhura bazuar në karierën tuaj të edukimit

Regjistrohu
Krijoni CV-në tuaj

Me ndërfaqen dinamike është e lehtë të krijoni dhe të shkarkoni CV tuaj, duke përfituar nga përvojat tuaja të studimit

Pyetësor statistikor

Përshtypjet tuaja përmes pyetësorit synojnë të ndihmojnë rritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të universiteteve

Njihuni me kompanitë

Duke u nisur nga profili juaj, do të jetë e lehtë të gjendet nga kompanitë dhe t'u përgjigjet ofertave specifike të publikuara

Gradua për ndërmarrjet

Falë bazës së të dhënave të të diplomuarve që vijnë direkt nga universitetet, do të jetë e lehtë për kompanitë që të gjejnë kandidatët e duhur për pozitat e tyre.
Kërkimi mund të bëhet duke shfrytëzuar motorin e kërkimit, duke u bazuar në lojshmërinë parametrat e tij të veçantë.
Mundësia për të publikuar oferta të fokusuara të punës rrit efektivitetin e kërkimit të kandidatëve.
Të gjitha shërbimet janë të përdorshme në mobilitet, falë dizajnit adaptiv në pajisjet mobile.

Më shumë informacion
responsive devices

Rregjistrimi në Gradua është i lirë

Përfitoni nga shërbimet e ofruara nga Gradua